Sivut

Viola

torstai 5. maaliskuuta 2015

Sisustusta


Viikonloppuna lähti isohko tilaus H&M:mään. Kuvissa näkyvien ostoksien lisäksi löytyi vielä toinen musta kylpyhuonematto, pari mustaa vieraspyyhettä, musta kylpypyyhe, vaaleanharmaa pussilakanasetti+lakana ja uusiin tyynyliinoihin sopivat sisätyynyt. Tarkoituksena oli ostaa vain sisustustavaraa mutta en pystynyt taaskaan hillitsemään itseäni, vaan oli pakko napata jotakin pientä myös Violalle. En malta odottaa että kaikki on jokseenkin valmista ja voin ottaa kuvia kokonaisuudessaan jokaisesta huoneesta. Kyllä tästä vielä koti saadaan.



Noita lasisia tavallisia kynttilälyhtyjä otin kolme tai neljä kpl, ja tuollaisia mustia muistaakseni kaksi kpl+ kolme ihanilla kuvioilla varustettua kynttilää, ja kaksi tuoksukynttilää. Rakastan kynttilöitä hirmuisesti, mutta en ikinä raaski ostaa. Nyt oli kuitenkin sen verran halvalla ja kivannäköisiä että oli pakko.

Tässä toinen vessan matoista. Toinen oli ilmeisesti jo poistunut myynnistä kun en löytänyt kuvaa, mutta se on tavallinen pyöreä musta matto. Lisäksi uusi ihana suihkuverho. Meidän vessa on sen verran iso ja valoisa että voin mielestäni huoletta lisäillä mustaa, ilman että tulee synkkä ja ahdas tila.










Nämä säilytyslaatikot löytävät sitten tiensä Violan huoneeseen. Tilasin hetki sitten myös neidille kaksi paria verhoja joten pian on pieni prinsessahuone varmaan ihan kivan näköinen!





Parkatakki koossa 86, joten luultavasti menee vielä syksylläkin. Toivon vaan ettei ole nyt aivan liian suuri. Lapaset olivat vain 2€ joten oli vaan pakko ostaa. Niin suloiset. (Ärsyttää aivan suunnattomasti kun näiden kahden kuvan taustat ovat jostain syystä harmaat. Kaikkeni yritin mutta ei niin ei.)
Kaksi uutta tyynynpäällistä olohuoneeseen, jotka kuvien perusteella sopivat huoneen värimaailmaan paremmin kuin hyvin. Olkkarissa on yksi harmaa korosteseinä ja toivon että ne mätsäisi hyvin. Nuo ylempänä näkyvät kynttilät sopivat varmaan myös kivasti.


Viime viikon Ikean reissulta lähti tällainen mukaan kahden olohuoneen seinähyllyn lisäksi. Mahtui juuri sopivasti tuohon väliin, eikä tarvitse enää pitää kaikkia puteleita ja purnukoita laatikossa piilossa. Todella helppo koota mutta olin silti erittäin ylpeä itsestäni kasaamisen jälkeen. Pieniä iloja...


Sitten nämä olkkarin uudet kalusteet, sohvapöytä ja tv-taso, jotka sain pari viikkoa sitten. Pinnat sopivat täydellisesti keittiön tasoihin. Haaveilen vielä saman sarjan työpöydästä, riippuen tosin siitä tuleeko se sitten mun huoneeseeni vai olohuoneen puolelle. Se tulee olemaan ajankohtainen viimeistään kun aloitan opiskelun.


Tv-tasosta puuttuu vielä tuo ovi kun ei äidin kanssa saatu sitä ruuvattua paikoilleen. Täytyy pyytää miesvoimaa apuun.

Pikkuhiljaa valmistuu. Olohuoneesta puuttuu vielä 3kpl uusia kattolamppuja ja ehkä joku kiva lattiavalaisin+ne seinähyllyt pitäisi saada asennettua. Seuraavaksi pitäisi keskittyä mun huoneeseeni ja siellä olevaan vaatehuoneeseen. Mun on jotenkin todella vaikea tuntea oloani kotoisaksi joten teen nyt kaikkeni että saisin tästä kauniin ja ihanan kodin jossa viihtyy. Hetkessä se ei tapahdu koska luonnollisesti vaatii paljon rahaa ja aikaa.

Olin tehnyt tähän postaukseen pohjan valmiiksi jonkun aikaa sitten mutta kaikki hävisi kun lisäsin puhelimella nuo viimeiset kuvat äsken. Olen pitkän päivän jälkeen luvan kanssa laiska enkä jaksa yrittää uusia kaikkea, joten tähän on tyydyttävä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, sinulla on tyylikäs maku!

    VastaaPoista
  2. Muista, että hitaudessa on puolensakin. Kun sulla on rauhassa aikaa miettiä ja etsiä sisustusjuttuja niin sun maku selkenee ja osaat hankkia asioita, joista on hyötyä pitkällä aikavälillä :-) Löysin sun blogin sattumalta, kun etsin nuorten äitien blogeja. Itselläni on vauvakuume ja olen 24 vee, mutta itselle tuntuu jotenkin edelleen hieman liian aikaiselta lapsenteko. Toisaalta sinä ja monet muut vahvistatte mulle sen, että mä pärjäisin jo nyt lapsen kanssa hyvin :)

    VastaaPoista