Sivut

Viola

torstai 28. elokuuta 2014

Ihon- ja hiustenhoito

Tässä suurin osa mun lempi ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Listaan tähän vain niitä mitkä oikeasti toimii mulla, jos vaikka olis jollekkin muullekkin näistä apua. Taitaa tulla pitkä postaus...

Alotetaan hiuksista. Tästä puuttuu mun kaks hoitoöljyä kun en niitä viittinyt ruveta kaivamaan makuuhuoneesta kun Viola nukkuu. Glis ja Tresemme hiusöljyistä kuitenkin puhun, ja mun mielestä ne oikeesti toimii. Glissin öljy on paljon kevyempää, kun taas Tresemmen on tosi paksua. Käytän niitä yhdessä suihkun jälkeen, ja joskus laitan niitä oikein paljon kuiviin hiuksiin, ja hiukset nutturalle ja annan vaikuttaa yön aikana. En käytä öljyjä joka päivä, ehkä kerran/kaksi viikossa.

-Gliss hair repair suihke korjaa ja vahvistaa kuivia ja katkeilevia hiuksia. Siinä on öljyeliksiiriä ja nestemäistä keratiinia. Muutaman kerran viikossa suihkun jälkeen.
-Schwarzkopf moisture kick hiussuihke on ikävä kyllä loppunut, mutta tykkäsin siitä tosi paljon. Kampaaja käytti sitä joskus mun hiuksiin ja tuli tosi sileät. En muista mistä omani sain, mutta jokatapauksessa se palveli mun hiuksia hyvin elämänsä aikana. Taitaa olla saatavilla vain kampaamoista...
-Pantene BB-creme on uusin lisäys mun tuoteperheeseen. Se on ihan älyttömän hyvä! Hieron sitä jokapuolelle hiuksiin, keskittyen kuitenkin latvoihin, joka päivä suihkun jälkeen. Hiuksista tulee tosi pehmeät. Eikä ollut edes kallis. Muistaakseni 6-7e, löytyy esim Prismasta. Tätä käytän myös pidennyksiin. Suosittelen!
-Cutrin repairism hiusseerumi on tarkoitettu käsiteltyjen hiusten kuiville latvoille. Sitä käytän muutaman kerran viikossa kosteisiin hiuksiin. Ennen tätä sai vain kampaamoista, nykyään en ole varma. Tämä kaveri näköjään ei halunnut kuvaan. Noh, sellanen kuparin?värinen pieni puteli kuitenkin.
-Kuivashampoo on Biozellin. Täyttää tehtävänsä, eikä jätä tummiin hiuksiin vaaleita jälkiä, toisin kuin got2be kuivashampoo.
-Niin ja Color mask toffee. Kun mulla oli punaiset hiukset käytin Color mask pepperiä, ja se oli ihan älyttömän hyvää. Hiukset pysyi punasena. Ajattelin siis ostaa samaa näille ruskeille hiuksille.
-Shampoona käytän vuorotellen Doven nutrive solutions öljyä sisältävää shampoota, joka vähentää pörröisyyttä, ja oliivi shampoota. Pesen hiukset shampoolla vain kerran/pari viikossa, muulloin hoitoaineella. Toimii hyvin ja hiukset pysyvät näin pehmeämpinä ja sileämpinä.
Hoitoaineenakin on tuo oliivi, ja sen lisäksi Garnierin instant ultra-care tehohoitoa, Lorealin kerastasea ja Tresemme hiusnaamiota värjätyille hiuksille. Yleensä käytän näitä kaikkia aina kun käyn suihkussa/kylvyssä. Toimii.
-Vartalon pesemiseen käytän Palmoliven naturals ja aroma therapy suihkugeelejä.
Ihon koskeutukseen Freemanin kiinteyttävä kosteusvoide jota oon käyttänyt monta vuotta, ja ostan aina uudestaan ja uudestaan kun loppuu. Kiinteytyksestä en tiedä kun edelleen näyttää komeasti höllyvän, mut tuoksu on niiin ihana. Kookos ja guava. Niin ihanaa. Ja vartalovoina We care body butter ja I love blueberry&smoothie. Käsiin Dermosilin blackcurrant.
-Kasvojen pesemiseen Garnierin puhdistusmaito, Dremosilin puhdistusmaito(kolmas purkki menossa, ihan parasta), ja Nivean puhdistusgeeli.
Kasvojen kuorintaan We care face scrub, ja Dermosilin mikrorakeita sisältävä puhdistusgeeli.
Kasvonaamiona goodstuff organics naamio. Käytän ehkä joka toinen viikko, nykyään tosin en ole ehtinyt.
Ja jos sattuu olemaan iho huonona, eli erittäin harvoin, käytän Clerasilin kasvopesua. Vähän vahvempaa tavaraa ja auttaa epäpuhtauksiin.
-Kasvojen pesemisen jälkeen kasvovesi. Vaihtelen näiden neljän välillä. Garnier smoothing toner, Loreal sublime soft, Lumene matt touch ja Dermosil facial tonic. Jos iho on kuiva käytän joko Garnieria tai Lorealia, ja jos on sellaine päivä että meikkaan niin käytän Lumenea.
-Sitten Lorealin seerumi, We care päivävoide ja We care silmänympärysvoide. Mulla on myös Lumenen yövoide, mutta se ei halunnut tulla löydetyksi.
-Ja koska en halua haista ihmiseltä, käytän tietenkin vartalosuihkeita ja hajuvesiä. Tässä lempparit.
Marc Jacobs Lola, ja Mark Jacobs Oh Lola, Rihanna Nude, Christina Aguilera(en muista nimeä).
Vartalosuihkeista Playboy play it sexy ja play it spicy, ja h&m amber&vanilla.
-Niin ja koska olen nainen, omistan myös siihen kuuluvat osat. Pyhäkköni ansaitsee oman suihkugeelin. Elikkäs Rfsu daily fresh. Vaikka tuo sheivausgeeli onkin nimeltään intim shaving gel, käytän sitä kaikkeen. Eli jalat ja kainalot, ei ole mitään karvasta selkää tai rystysiä yms. Ja sheivauksen jälkeen tollasta Rfsu after shavea. Vähentää punaisuutta.

Öh, tuli liikaa sanoja. Sorry. Mutta jos pitäis näistä valita ne ihan parhaat, joita oikeesti suosittelen, niin ehdottomasti toi pantenen bb-creme hiuksille, freemanin kiinteyttävä kosteusvoide, dermosilin puhdistusmaito, lumenen kasvovesi, loreal seerumi ja toi sheivausgeeli. Ei tietenkään välttämättä toimi kaikilla yhtä hyvin, mutta mulla on todellakin osottautunut ostamisen arvoisiksi.
                                                                             -Crista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti